Networking

Ball
“Ontmoeten en verkennen”

 

De afgelopen jaren heb ik steeds één of twee keer per jaar een zogenaamde netwerkavond georganiseerd onder de naam “Ontmoeten en verkennen”.

Op een netwerkavond kun je contact leggen met 12 – 16 mensen die mogelijk nu nog niet tot je persoonlijk of zakelijk netwerk behoren.  Het zijn dames en heren die het boeiend vinden om in de zakelijke context en tijdens een 5-gangen diner met elkaar kennis te maken of een eerdere kennismaking te verdiepen.logo 3 pers0001

De samenstelling van een tafel wisselt per gang en tussen de gangen is er gelegenheid om op elkaar af te stappen. De doelstelling is andere mensen te leren kennen en te onderzoeken in hoeverre er interessante relaties te leggen zijn. Het is géén banenmarkt of relatiebemiddeling.

Teneinde een boeiende groep samen te stellen zijn de deelnemers:

– hoger opgeleid en/ of hebben ruime werkervaring

– werkzaam als zelfstandige, professional, middel- of hoger management.

De avond zal een rijke variatie bieden van deelnemers uit verschillende branches, met verschillende beroepen en een groot scala aan persoonlijkheden. Diversiteit is rijkdom. Belangrijk op deze avond is vooral het netwerken: creatief zoeken naar interessante relaties, op basis van belangstelling voor de ander en presentatie van jezelf.

Sala Thai

De Thaise keuken combineert invloeden uit meerdere Aziatische keukens: de scherpte van de Chinese Szechuan keuken, de tropische smaken en geuren van de Maleise keuken, de romige met kokos bereide sauzen uit zuid India en de aromatische kruiden uit de Arabische keuken. Thais eten wordt kort toebereid, waardoor het knapperig, kleurig, rijk van smaak en voedzaam is.

Sala Thai serveert die avond het menu Sala Thai voor 50 €  incl. aangepaste wijn.

Restaurant Sala Thai, Staringstraat 31, 5615 HC Eindhoven, tel. +31 40 2434101

 www.restaurantsalathai.nl 

sala thai 2

sala thai 1