Appreciation of the networking evenings 2009 – 2015

Ball

   Ontmoeten en verkennen

 

Ik heb het erg naar de zin gehad en wie weet levert het nog wat op in de toekomst!

Genoten, Ik kwam heel “blanco”, geen idee wat ik kon verwachten. Veel heel boeiende gesprekken gehad met inspirerende mensen.

Heel hartelijk bedankt. Voor herhaling vatbaar.

Ik vond het een geslaagde avond. Heel inspirerend om mensen te ontmoeten met zo’n interessante achtergronden uit een diversiteit van sectoren. Fijn om hier deel van te mogen uitmaken.

Hartelijk dank! Leuke contacten.logo 3 pers0001

Ik vond het een ontzettend gezellige avond. Het was jammer dat ik niet met iedereen kon praten.

Heel geslaagde avond.

Goed initiatief. Interessante mensen vanuit verschillende disciplines en boeiende interesses. Goede gesprekken kunnen voeren.

Wederom geweldig!

Hartelijk dank voor de geslaagde ontmoetingen, het was een fijne avond. Allemaal nieuwe mensen , zelfs uit het Molse , en allen met interessante  ideeën.

Ik heb genoten van de avond, vooral van de samenstelling mensen. Het Nederland-België effect was bijzonder, maar ook de achtergrond van de mensen. Ik heb een zeer breed scala aan onderwerpen horen passeren van Essenen tot fotografie, tot agrarische rechtszaken tot  mode.

Allen hebben op mij een grote indruk gemaakt, de open sfeer, de echte interesse in de persoon. Soms was de tijd te kort (we waren nog lang niet uitgepraat) maar ook weer niet want er zijn nog zoveel anderen om mee te praten. De ambiance is geweldig, ik vond het heel fijn dat we een aparte ruimte hadden, zonder muziek en buitengewoon lekker eten. Graag blijf ik op de lijst staan voor een volgende keer.

Aantal mensen/ frequentie/sturing = OK. Publiek lekker divers. Interessant en voor herhaling vatbaar.

Boven verwachting. Leuke mensen. Ik kom graag nog een keer.