Testimonials

It was recently my pleasure to attend a network night organised by Jacobien. The concept is great – put a group of professionals with very different backgrounds and experiences, who normally wouldn’t meet each other at business events in a room, add wonderful food and see what blossoms. During each dinner course I shared conversations with a different group of people, each of them probing new ideas and thoughts on a huge variety of subjects. It gave me much to ponder and see how I can use some if the thought in my businesses.

An enormous thanks to Jacobien for perfect organisation and for bringing together many very interesting people and to Xander and Sutee for the wonderful food.

Gillian Mimnagh

CEO 2M Engineering

Dank je voor een prachtige netwerkavond.

Ik heb het buitengewoon inspirerend gevonden om in relatief korte tijd een aantal mensen te ontmoeten met zoveel verschillende verhalen.

Het delen van ervaringen, horen over ambities, dromen, en gerealiseerde projecteren die mijn verbeelding soms te boven gaan, maar ook de belemmeringen die er soms zijn, de grenzen en twijfel, werden genoemd. Het werd zo een heel persoonlijke avond met uiteenlopende ontmoetingen. Mocht er een vervolg komen, dan ben ik er graag weer bij.

Michiel van Veen

Sinds de periode dat ik in Silicon Valley werkte heb ik niet meer zo leuk en lekker genetwerkt.
Ik realiseer me nu weer hoe gewoon het daar was om regelmatig met onbekenden te eten en te praten, en hoeveel gelegenheden daarvoor werden gecreëerd en ook ontstonden (en wat voor leuke dingen er soms uitkwamen) Een andere cultuur, die ik na terugkomst in de Eindhovense High Tech nauwelijks meer heb meegemaakt.

Jacobien, bedankt dus voor een geslaagde avond en voor deze her-ken-ning (waar ik vast iets mee ga doen)
En tafelgenoten: dank jullie wel voor jullie boeiende verhalen en discussie. (En wat een interessante diversiteit had Jacobien bijeengebracht.)

Eddy Odijk

strategist

Hartelijk dank voor de gezellige avond. Het eten was weer heerlijk en ik heb vele leuke gesprekken gevoerd en genoeg stof tot nadenken gekregen, leuke boekentips en een bezoekje aan de natuurwerkplaats in Meerhoven gaat ook zeker plaatsvinden. Hoewel het gisterenavond laat is geworden voor een maandagavond zit ik vanochtend vol energie op mijn werkplek. Dank voor alle inspirerende verhalen!

Sandra Zweekhorst FFP
relatiebeheerder

Networking Evening

Networking Evening

Aan Jacobien; hoe je het iedere keer weer voor elkaar krijgt om mensen  te verzamelen met allemaal totaal verschillende levensloop, opleiding, en achtergrond. En dank aan jullie allen om de boeiende, leuke en interessante en soms ook persoonlijke verhalen. Ook ik heb er weer huiswerk bij, van het regelen van een bezoek aan de werkplaats in Meerhoven, tot een afspraak met 2M engineering over Parkinson producten en een vervolg afspraak voor een etentje….

Dank , Dank, Tot next. Willem Vuisting

Dit was voor mij de tweede netwerkavond. De samenstelling van het gezelschap was opnieuw een prachtig staaltje van diversity management in de praktijk door Jacobien.  Leuke gesprekken , dit keer vooral over persoonlijke drijfveren en motivators. Leuk om te spiegelen!

 Jacobien en alle tafelgenoten, bedankt!

Carmen van Vilsteren

Hartelijk dank voor de netwerkavond, ik heb het zeer gewaardeerd. Het gezelschap was erg interessant en de gesprekken aan tafel waren levendig. De maaltijd was natuurlijk ook uitstekend. Naar ik hoop kan ik in de toekomst nog eens deelnemen.

Robbert Brakel